lauantai 25. huhtikuuta 2009

Pikapostaus

Heip,
lyhyt postaus lauantailuennolta (miniläppäri on kätevä väline)! Uudistin vähän ulkoasuakin, aikamoinen skarppaus multa, hah.

Eli siis palatakseni viime postaukseen, enhän mä sitä ajokorttia sit ekalla saanut. Ärsytti todellakin paljon vähän aikaa, mutta nopeasti siitä pääsin yli. Nyt sitten uusinta oli eilen ja kortti tuli, jes! Ajelin sit eilen päivällä ja heittelin jo kavereita luennolle, hittolainen miten se ajaminen tuntuu helpommalta heti kun siinä vieressä istuu joku muu kuin inssi tai autokouluope.

Koulukin alkaa olla finaalissa, istun nimittäin kevään viimeisellä luennolla juuri nyt. Stressi on siis pikkuhiljaa helpottamassa ja luulenpa, että tämä järkyttävä päänsärky johtuu siitä, että esimerkiksi jännityksestä ja stressistä jäykät olkapäät alkaa rentoutua..Huh! Odotan niin sitä hetkeä, kun ensi lauantaina olen käynyt läpi molemmat muutot ja saan alkaa asettua Helsinkiin. Enää viikko!?!

Kevät on jo ihan täysissä voimissaan, mikä on omiaan nostamaan ihmisten mielialaa ja ajamaan heidät terasseille bongailemaan toisia kevätfiiliksissä olevia ihmisiä. Naiset, mistä se johtuu, että keväällä myös miehet näyttävät aivan superihanilta, haha? Luulenpa, että moni toisen sukupuolen edustaja, jota mm. itse eilen innoissani tsekkailin, eivät olisi vielä pari viikkoa sitten kääntäneet tuimaa katsettani mihinkään suuntaan. Mutta eihän tämä toki ole mikään rikos, vaan lähinnä piristävä yksityiskohta arjen keskellä.

Mä oon kyllä helvetin aktiivinen ja ihana oppilas, koko luennon vaan fiilistellyt vanhoja kuvia ja kaikkia nettisivuja, haha! Nyt täytynee kuunnella vähän, tää on kuitenki tosi mielenkiintosta, nimittäin viestinnän normeja ja etiikkaa. Pitää myös juoda tässä vähän kuumaa, koska onnistuin luonnollisesti eilen vilustuttamaan itseni Sohwin terassilla monta tuntia istuessani pikkuavokkaissa ja leggareissa.. Tää on niin perus kevään ekoina kunnolla lämpiminä päivinä, se on jokavuotinen juttu.

Tänään oon luvannut laittaa vaimolleni Anniinalle ruokaa, vuohenjuustokanaa, ai että kun odotan jo sitä! Juodaan myös vähän valkkaria ja lähdetään varmasti jossain käymäänkin. Huominen ja ens viikon alku menee pakatessa ja sukulaisten+ystävien näkemisellä, kun en sitten kerkeä pitkään aikaan taas nähdä. Kämppääkin pitäs fiilistellä. Kiirehän tässä tulee. Postaan siis varmasti seuraavan kerran Helsingistä, suoraan Kruununhaasta! Iiiihanaa.

Palaan asiaan siis, kivaa vappua kaikille! Itse vietän sen yliopistohaalareissa ja ylioppilaslakissa Harjulla ja sitten ehkä vähän naisellisemmissa asusteissa ystävieni vappujuhlissa. xxx

edit: Työkuviotkin ovat nyt viimeistään kunnossa, keskiviikkoinen Helsingin reissuni poiki nimittäin vielä yhden uuden työpaikan. Ko. firma on todella iso jenkkialkuperää oleva tapahtuma- ja konserttijärjestäjä, ja mä meen heidän palvelukseen baarimikoksi ja vähän muutakin. Tuun työskentelemään isojen yökerhoketjujen palveluksessa, vaikka en ite esim. seduloista kovin fiiliksissä olekaan niin myös ilmeisesti niissä. Pääsen myös mm. Madonnan keikalle ilmaiseksi, eipä haittaa yhtään!

4 kommenttia:

  1. niin että wtf ? siis madonna.
    -piret

    VastaaPoista
  2. Oli tosi kiva nähä eilen, sie oot kyllä niin ihana tyttö! :) Nyt hei oikiasti tsempataan tän näkemisen kans ja yritetään olla vähän enempi yhteyksissä, haha.

    Tsemppiä muuttoon, Helsinkiin, töihin ja kaikkeen. <3 Hyvin se menee.

    VastaaPoista
  3. Voi kun minä taas vastaan niin mattimyöhäisenä, mutta joo oli aivan tosi kiva nähdä! Muutto meni jo ja oon nyt tyytyväisenä Helsingissä, tää kämppä on ihan fantsu, hah. Tsempataan yhteydenpidossa ja tosiaan mulle voi ilmoitella jos Helsingissä päin on!

    Tsemppiä työnhakuun, toivottavasti otit jo yhteyttä niihin ketä vinkkasin! Kyl sulle töitä on. :) <3

    VastaaPoista
  4. Piret: Jep Madonnan keikalle, joko töihin tai sitten ylimääräisillä lipuilla :) Kiitos vappubileistä, vaik jäi lyhyeen meillä kun tuli niitä muita sotkuja. Toiv. oli kivaa.

    VastaaPoista