torstai 2. huhtikuuta 2009

Rrrrakas

Pakko pistää yks kuva mun suhteellisen uudesta hankinnasta, koska se on vaan niin mieletön ja oon ihan fiiliksissä siitä. CTRL:n vaalea nahkatakki siis! Niin kätevä, tollasta "kevyttä" ja pehmeetä nahkaa, tota ei taida monesta paikasta enää saada kun on aika pitkälle loppuun myyty, pitää varjella tota siis kuin omaa lasta. Tai jopa enemmän? Kuva on otettu vaan joku perusperjantai-ilta, just ollaan lähdössä oisko se Freetimen avajaisiin jopa. Vähän kuitenkin näkyy! (+noi Niket, i love them)


P.S. Tää ei siis ole mikään päivän asu -tyyppinen postaus. Kuhan esittelen, haha. Muutenkin tosi helvetin tyylikäs kun on noi vaatekasat tossa sohvalla? Hyvää yötä x
P.P.S. http://www.jylkkari.fi/ ja sieltä sivu 06!

4 kommenttia:

  1. jennaaa mikset oo kertonu et sul on blogi! mut miksei tänne voi kirjottaa ilman tunnusta. siispä livejournalin tunnuksel mennää.

    t. lora

    ps. timen avajaiset oli ok.

    VastaaPoista
  2. hei pupunen! en kertonut kun en jaksa mainostaa, lööppiläiset rupee pian lukemaan enkä jaksa sitä, haha! paitsi sä ja vaimo saatte lukee. <3 ja nythän sä jo teit tunnuksenkin, kivakivaa. toivottavasti teillä oli hauskaa synttäreillänne!

    jennnnna

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. oho, kommentoin sit vahingossa vanhan blogin tunnuksilla. :D heheee. mutta niin, oli hauskaa synttäreillä. <3 ja kohta perustan ehkä uuden oman blogin!

    VastaaPoista