torstai 16. huhtikuuta 2009

Jännittää

Otsikosta jo voi päätellä jotain vallitsevasta olotilasta, mulla on nimittäin huomenna INSSI!!! Ei herranjumala, miten on nainen tärinöissä. Eilen ajelin tyynesti vielä kiihdytyskaistat päin helkkaria ja samoin ykssuuntaset. En myöskään tykkää yhtään pysähtyä, jos valot on keltaiset (eihän niihin nyt kukaan tosissaan pysähdy..) mutta ajo-opettaja on vaan sitkeesti sitä mieltä, että kyllä niihin pysähdytään. Sit onki tullut pelkääjän paikalta jarrua pari kertaa, haha! No, toivotaan, että selviän tosta kamalasta nelkytviisminuuttisesta elävänä ja astun ulos autosta sellanen kiva väliaikaisajokorttinakin tunnettu valkonen paperinpala kädessä. Peukut pystyyn.

Voisin laittaa kuvan mun asusta meidän sunnuntaina läksiäisbileistä, koska tykkäsin siitä niin kovin! Kunnia tästä kuvasta Juhanille ja iPhonelle. Itse juhlat olivat jymymenestys, vieraita oli paljon ja tähän mennessä kaikki ovat sanoneet viihtyneensä oikein hyvin. Tarjottavat oli hyvät ja niitä oli sopivasti (liikaa), läsnä oli paljon tärkeitä ihmisiä läheltä ja kaukaa sekä myös uusia tuttavuuksia! Vähän meinas jopa itku tulla, kun tajusin, että nämä ihmiset joudun tänne moneksi kuukaudeksi jättämään. Loppuillasta tietenkin ilmassa oli sopivasti draamaa, mutta kuitenkin oikein hauska ja onnistunut ilta, kun näin jälkikäteen miettii. Poliisitkin saatiin paikalle, haha, ja sitähän me haettiin! Kämppä oli aamulla kuin joku ois räjäyttänyt täällä pommin, ja pysyi sellaisena vielä hetkosen, koska tietyistä syistä siivoaminen ei oikein luonnistunut sit heti.. Tässä kuitenkin kuva asusta, i love it! Ton kans pinkit korkkarit oli omasta mielestäni oikein vakuuttava combo. Toi lähtee mukaan kesäksi myös Helsinkiin, voi olla et tulee pidettyä pari kertaa illalla ulkona avokkaiden kanssa..


Tiistai-ilta sai sitten mahtavan käänteen, kun Jyväskylän oma Jypiiii meni ja voitti SM-liigan. Kyl tätä on odotettukin! Juhlimassa oltiin tietenkin ja Gigglingissä vastaanottamatta yöllä poikia ja poikaa. Huomenna sitten voitonjuhlat keskustassa, pakkohan on mennä kattelee, vaik siel onkin tosiaan varmaan se väh. 40 000 ihmistä eli puoli Jyväskylää. Lauantaina sit on PMMP:n keikka, jota oon odottanut nyt aika pitkään, siitä tulee kivaa!

Kirjoittelen vkonloppuna, että olenko ajokortillinen ja onnellinen vai mallailenko huoneeni kattoon paikkaa köydelle. See u! xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti