lauantai 11. huhtikuuta 2009

Pääsiäistä

Heissan,
tää tuntuu olevan ihan traditio jo, etten mä kirjota kyllä tänne kovin usein. Sen takia mua ei varmaan sitten ikinä tule kukaan oikein fiiliksissä lukemaankaan, mutta ei se kyllä haittaakaan, hah. Pääsiäinen on kuitenkin sujunut suurimmaksi osaksi ihan hyvissä merkeissä, pari huolta on varjostanut mieltä jonkin verran + toi keli sitten myös. Missä helkkarissa on ne +15 asteen "helteet"? Ja aurinko? No, huomenna se tulee ehkä sitten näkymään jonkin verran. Kelasin mennä aamulla heti juoksemaan kun herään, parasta.

Huomisesta onkin tapahtumarikas päivä tulossa, koska järjestetään rakkaan kämppikseni kanssa iiiisot läksiäisjuhlat meille molemmille (tai no siis lähinnä ehkä tälle kämpälle). Vieraita on vahvistanut noin 50 henkeä ja sitten vielä epävarmoja on noin 15. Tässä kohtaa kuuluu kysyä, että mihin me aiotaan ne kaikki ihmiset laittaa? Meillä on toki semi-iso kämppä, 61 neliöö, mutta hei oikeesti, noin 60 ihmistä..Apua! No, ehkä sopu antaa sijaa tässäkin huushollissa, ja ainakaan toivottavasti kaikki eivät tule samaan aikaan. Ollaan suunniteltu bileisiin ihanat ja maistuvat tarjottavat, sekä tietenkin booli on tulossa. Odotan huomista niin innolla, (melkein) kaikki rakkaat ystävät koossa ja meille tulee myös oikeeeta musaa, ei pelkästään mp3:lta soitettua, jes. Ostin myös uuden mekon tätä tapahtumaa varten, sitä voi käyttää myöhemminkin, tai näin mä ainakin oikeutin tän ostokseni omassa mielessäni! Laittelen sitten bileiden jälkeen kuvia mekosta ja muutenkin meiningistä, nää bileet pitää muistaa.

Tänäänkin kaikki kaverit houkutteli kamalasti lähtemään ulos, mutta eipä oikein kiinnosta, kun huomenna pitää olla tosi skarppina, ja muutenkin on meinannut vähän riistäytyä käsistä tämä ulkoilu vapaapäiviä edeltävinä iltoina, jos kauniisti ilmaistaan. Kivaahan se on, mutta rahaa menee älyttömästi, ja munhan pitää säästää Helsingin ekaan vuokraan, joka on suolainen 570€ kuukaudelta Krunikassa. Miten YKSIÖ voi maksaa niin helvetin paljon? Kenellä opiskelijalla voi olla rahaa asua Helsingissä, en ymmärrä. Toisaalta siitä kaupungista maksaisin kyl ite vaik enemmänki, heh. Oon päättänyt myös hakea toista pääainetta Helsingin yliopistosta, teologiaa. Ei, en ole mikään kiihkouskovainen, eikä musta luultavasti tule pappia ikinä, mutta se on tosi mielenkiintoinen ja humaani, monipuolinen ja tietyllä tavalla epämääräinen ton journalistiikan rinnalla. Mutta näistä lisää joskus myöhemmin, nyt väsyttää ja haluaa ihminen nukkumaan!

Kivaa pääsiäisen jatkoa xxx

1 kommentti:

  1. Oi, teän läksiäiset kuulostaa hienolta! Kuvia odotellessa :) Ja vau teologia, aika mielenkiintonen valinta.

    VastaaPoista