torstai 3. syyskuuta 2009

Vanhoja ruutuja

Teki mieli joku postaus tehdä mut en jaksa kirjottaa paljoo, vaan ajattelin et laitan VANHOJA KUVIA! Suurimmassa osassa kuvista oon itse pääosassa mut kuten kaikki tietää, niin omat kuvat on aina kaikista kiinnostavimpia. No ei. Mut mua niin naurattaa osa näistä, irc-galleria -ajoilta peräisin olevat varsinkin, mulla on ollut todella hauskaa tässä itekseni just viimeset pari minuuttia kun oon noita valkannut! En edes muistanut et nää on näin järkyttäviä. Enjoy.




..mites nää muokkaukset






pari limebreezerii otettu?





Ja viimeseks säästin vielä parhaat palat. EI NÄIN!





..muovihelmet ollu kovaki juttu vuonna 2004. ja sit noi töröhuulet.



Kauniita unia, teini-Jennan kuvia

8 kommenttia:

  1. ahahaaa ihania !! sä niin pelastit mun aamun. tänks hun :))

    VastaaPoista
  2. Aww, pikkuteini-Jenna. <3

    Kiitti näistä! Lähti hyvin aamu käyntiin. :)

    VastaaPoista
  3. Ihanaa tyttöset että tykkäsitte! <3

    Pusuja

    VastaaPoista
  4. On omituista, että näin kovin ala-arvoisesti kieltä käyttävä henkilö on päässyt (ilmeisesti) yliopistoon opiskelemaan jotain kielen käyttöön liittyvää.. (tiedotusoppi,journalistiikka..?) Itse kohta valmistuvana journalistiikan opiskelijana voin vain päivitellä uusien opiskelijoiden luokattoman huonoa tasoa ja toivottaa kärsivällisyyttä luennoitsijoille,jos he em. materiaalista aikovat jotain laadukasta saada aikaan. Huh! Ps. Jenna; mene kirjastoon ja lue nyt vaikka Saision tuotanto ennen kuin postaat mitään uutta laadutonta yhtään enempää. Kiitos.

    VastaaPoista
  5. Olinkin jo odotellut ekaa ton sävyistä kommenttia. Nyt se tuli! Kiitos anonyymi, pelastit päiväni ja sait mut nauramaan. Sen verran pistän vastaan, että saattaa olla mahdollista, että kirjotan tätä blogia vähän niinkun omaksi huvikseni, en välttämättä ihan tosissani, kuten kirjoitustyylistä ja postausten aiheista nokkelampi saattaa pystyä päättelemään. Myöskin on mahdollista, että opiskelupaikkani ei liity kyseiseen kirjoitustyyliin pätkän vertaa. Kirjottasin tällä samalla tavalla, opiskelisin mä sit missä tahansa.

    Kiitos sulle kommentista, ja siis tämä ei ole mitään sarkasmia. Tällaisten kommenttien avulla muistan taas, että maailma on täynnä erilaisia ihmisiä ja muistan myös esimerkiksi sen, miksi haluan lähelleni rentoja ja avarakatseisia ihmisiä, joille koulutus tai muutenkaan yhteiskunnallinen asema eivät merkitse yhtään mitään. Mutta on myös niitä, joille se merkitsee. Sitä en arvosta.

    Reteetä syksyä, ja hei, rentouta välillä vaikka lihakset, hengitä syvään yms. :)

    VastaaPoista
  6. Jennalla on selvästi muutakin elämää kuin koulu kuin mitä edellä olevalla anonyymillä kuulostaa olevan, en ymmärrä kuka jaksaa ottaa noin tosissaan melkän uran ja koulunkäynnin, olisi aika ehkä keskittyä muihinkin asioihin elämässä! ja olisihan se aivan uskomattoman tylsää lukea tätä blogia, jos tässä olisi mietitty kirjoittamista liian tarkkaan, hohhoijaa!

    VastaaPoista
  7. ^ Jeeees! Siellä joku rentoilee, asiaa! Kiva huomata et viel on tätäki jengiä :) Hyvää syksyä!

    VastaaPoista
  8. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH. täällä blogimaailmassa kun tää suomen_kielen kirjoitus on niin huikeen korkeetasosta ja äärimmäisen innovatiivista (henkäyksenohuet neuleet ja rouheat rannekorut -yes lord), että tästä sun suoltamasta tekstistä erityisesti vetäisisin herneen nenään.

    huuteli,
    Sipilän Tintti

    VastaaPoista