tiistai 2. kesäkuuta 2009

Näytöksiä ja kuulumisia

Nyt olen kyllä hävettävän pitkän aikaa pimittänyt tuota postausta noista näytöksistä. Tässä tulee paljon kuvia!

Eli ensin 15.5. oli No Dresscode Fashion Show Yläkaupungin yön yhteydessä Jyväskylän yliopiston juhlasalissa. Näytöksiä oli kaksi ja ne ilmeisesti keräs yllättävän hyvin porukkaa. Järjestäjinä oli Ammattikorkeakoulun viestinnän koulutusohjelmasta haalittu tuotantotiimi, jossa mukana muun muassa ystäväni Eeva ja Juide. Kehuja on ainakin tullut rennosta ja hymyilevästä ilmapiiristä näytöksessä, ei ollut turhaa tärkeilyä tai liian virallista ei. Nautin lavalla olemisesta niin paljon, se oli ihan huippua! Tollasta kun pääsisi tekemään joskus uudestaankin. Kiitos hiuksista ja meikeistä kuuluu Aki Korpisen valmistuville hiusmuotoilijoille, tekivät mun mielestä suurimmaks osaks todella ansiokasta duunia, meikit ja kampaukset oli tosi persoonallisia ja erikoisia, kuten oli pyydeltykin. Näytöksen jälkeen lähdettiin sitten vielä juhlimaan Yläkaupungin yöhön. Se tapahtuma on ollut mun mieleen aina, virallinen kesän aloitus (vaik lähes aina on satanut kumminkin, haha).

Ekana Spiritin asukokonaisuus, kaikki Dieseliä paitsi laukku Adidakselta.



Mick'siltä oli tollasia ihan just mun tyylisiä kamoja..ei, mut ihan kivoja silti!



Vilan vaatteista tykkäsin tosta pitkästä topista.



JC:ltä olikin sit aivan ihana mekko, joka sopi mun helmitekoripsien kanssa kuin nakutettu. Kengät oli Biancosta.





Sitten seuraavana keskiviikkona 21.5 oli vuorossa Naps-kampaamon 10-vuotishiusmuotinäytös. Päivä oli ihana, kaikkien mallien tukat värjättiin ja laitettiin. Mä rakastuin mun tukkaan niin paljon, että olisin voinut pitää ne ihanan pitkät neljä intiaanityylistä kalanruotolettiä vaikka ikuisesti.. Ne oli kuitenkin kuituhiuksella pidennetty, eli ei ehkä mitkään keeperit. Nätit ne kumminkin oli ja näytös itsessään oli kivan intiimi, Giggling Marlinin royal-tiloissa. Päällä meillä oli kekseliäästi lakanat, jotka oli sidottu paksuilla köysillä meidän päälle. Jalat oli paljaat, eli hyvin pelkistettyä. Tässä kuvia.




Siinäpä ne! Oli kyllä ikimuistoisia kokemuksia molemmat, kiitos järjestäjille että sain olla mukana.

Helsingissä menee oikein hyvin ja oon tällä hetkellä työtilanteeseenikin ihan tyytyväinen, vaikka jossain vaiheessa se ahdisti. Teen siellä Kutosella ja sitten Yliopistonkadun Memphisissä. Oon jo onnistunut tutustumaan työporukkaan ja muihinkin jonkin verran, se on kivaa! Hyvin on otettu joka paikassa vastaan. Kädestä suuhunhan baarimikon palkoilla elellään, varsinkin Helsingissä, muttei kyllä haittaa yhtään niin kauan kuin on hauskaa. Muutin nyt sitten viralliseen kesäasuntooni Kallioon, en edes muistanut miten ihana se kämppä on, ai että. Pitää laittaa vaikka pari kuvaa siitä.

Kiva, et on tullut myös lukijoita pari lisää, tai oikeestaan tosi jännää, koska täähän on joku maailman tylsin blogi, en mää ees kirjota koskaan, haha! Luulenpa, että suurin osa kävijöistä on ystäviä, jotka kuulumisia haeskelevat, mikä on siis ihana juttu. Muruille <3

Nyt juna alkaa olla perillä Stadissa, töihin siis! -->
xxxx

3 kommenttia:

  1. Siis miten nää kellonajat on näin perseellään Bloggerissa!?

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla sun kuulumisia ja ihania kuvia! Oot ollu niin kauniina.

    Mite muute meni Provinssissa, saahanko me sieltäki nähä kuvasaalista? ;)

    VastaaPoista
  3. <3 Kiitos!

    Provinssi oli aivan mielettömän hauska reissu, tekee mieli jo uudelleen festareille! Saa nähdä pääseekö enää tänä kesänä.
    Vois kai siitä 10 kuvan joukosta pari napata ja laittaa kun kerkee!

    Haleja sinne pohjoiseen

    VastaaPoista